Ko opremljamo naše nove domove, ali ko želimo posodobiti njihovo notranjost, ustvarimo prostor, ki izraža nas same. Izbrani slog in barve najboljše predstavljajo naš okus in naše potrebe ter pripomorejo k našemu dobrobitju. Vsak posamezen predmet sobiva z drugimi in predstavlja zamisel skladnosti, ki spremeni prostore našega življenja v zasebne, gostoljubne in zaznavno udobne.

Vrata so prvi kos opreme, ki ga zagledamo ob vstopu v hišo, prva izbira sloga in pravi okvir, ki ovrednoti naše bivalne prostore.
Vrata s svojo barvo, gibanjem in svetlobo so prvi element stanovanja, ki predstavlja nas in naš stanovanjski slog. Vrata so podrobnost, ki napoveduje trend in ohrani okus v opremljanju.

Aluminjasta Vrata

Aluminjasta vhodna vrata so sinonim za varnost, stabilnost ter odpornost za zunanje vplive ter mehanske poškodbe. Aluminijast okvir obenem pričara eleganten videz. So torej odlična izbira za vse tiste, ki želijo nekaj več in nekaj drugačnega. V okviru celostnih storitev, ki jih zagotavljamo našim strankam, vam nudimo izdelavo, montažo in servis naših izdelkov.

Lesena Vrata

Sodobna lesena vrata so narejena iz kvalitetnega izbranega lesa, umetno sušenega. Proizvodnja poteka na sodobnih strojih, konstrukcija profila ter okovje pa omogočata dobro tesnenje pred vdorom vode in zraka. Dvoslojno oz. troslojno steklo vam omogoča odlično zaščito pred vremenskimi vplivi ter hrupom. S specijalnimi elementi okovja povečamo varnost doma, sodobni premazi pa nam bistveno podaljšajo periodo obnove.  Z lesenimi vrata vsekakor povečate vrednost vašega doma.

Notranja Vrata

Notranja vrata so izdelek s katerim se dnevno srečujemo in rokujemo, zato je pomembno, da delujejo prijetno ter naravno.

Protivlomna Vrata

Certificirano v skladu s standardi UNI EN ISO 9001:2000